Νέο Βραβείο για το KYMA Project!

IMG_4313

» Κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε απτόητοι ! «

Την Τετάρτη  10 Ιουλίου  2019 στο Ίδρυμα Μποδοσάκη γιορτάσαμε την ολοκλήρωση του 4ου κύκλου του Προγράμματος Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης του Social Dynamo.

Το Social Dynamo εγκαινίασε ένα νέο θεσμό! Στο τέλος κάθε κύκλου φιλοξενίας μια από τις φιλοξενούμενες ΜΚΟ θα λαμβάνει ένα χρηματικό βραβείο! Σκοπός του καινούριου αυτού θεσμού είναι να επιβραβεύσει την πρόοδο των φιλοξενούμενων ομάδων, καθώς και να ενθαρρύνει την μελλοντική τους.

Το πρώτο βραβείο για τον φετινό κύκλο έλαβε η ομάδα του KYMA Project και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!

Με το χρηματικό βραβείο θα επενδύσουμε σε εργαλεία επικοινωνίας στοχευμένα σε άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες. Στόχος αυτών των εργαλείων είναι να μπορούν να ενημερωθούν για τις δράσεις μας αλλά και να συμμετέχουν περισσότερα άτομα με προβλήματα όρασης ή ακοής. Παράλληλα θα επενδύσουμε σε εκπαιδεύσεις εκπαιδευτών με σκοπό να εξαπλωθούν οι συμπεριληπτικές πρακτικές σε μαθήματα κίνησης και να αυξηθούν οι εισηγητές που αναλαμβάνουν μικτά τμήματα.

Πέρα όμως τις ευκαιρίες που μας δίνει το βραβείο, μέσα από την φιλοξενία του social dynamo αποκτήσαμε πρόσβαση σε εργαλεία, σε υποδομές αλλά και σε ανθρώπους οι οποίοι μας βοήθησαν να αναπτυχθούμε. Το πιο σημαντικό στην κοινότητα του social dynamo είναι ότι οι ομάδες στηρίζουν η μία την άλλη, ότι συνεργάζονται για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μαζί.
Το να συνυπάρχεις με ομάδες που έχουν τόσο σημαντικό έργο δεν μπορεί  παρά να σε εμπνέει !

Ενα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλες τις ομάδες που προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο λίγο καλύτερο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Social Dynamo και το Ίδρυμα Μποδοσάκη για την έμπρακτη υποστήριξη τους!

Ευχόμαστε να συνεχίσει για πολλά χρόνια να αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες!

Αν σε ενδιαφέρει το πρόγραμμα φιλοξενίας και ενδυνάμωσης ΜΚΟ του Social Dynamo Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Contrast