Οι συνεργάτες μας


Η Liminal είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός που προτείνει την μετάβαση σε μια περισσότερο συμπεριληπτική και προσβάσιμη τέχνη. Προσφέρει την ευκαιρία σε όλους για επαφή με την σύγχρονη ελληνική θεατρική πραγματικότητα ανεξαρτήτως κοινωνικών, φυσικών, εθνικών και γλωσσικών διαφορών.

Δημιουργεί θεατρικές εμπειρίες μέσω της χρήσης υπηρεσιών προσβασιμότητας σε υπάρχουσες ή νέες παραγωγές και της υλοποίησης θεατρικών εργαστηρίων και εκπαιδευτικών δράσεων.
Φιλοδοξία μας, η εξέλιξη της εγχώριας σκηνής σε ένα δημοκρατικότερο, πιο δίκαιο και βιώσιμο πεδίο δημιουργίας.

Με μια ομάδα καλλιτεχνών και επιστημονικών συνεργατών δρούμε και δημιουργούμε με άξονα τον άνθρωπο, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και την ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό.

H Liminal, ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2016 μέσω μικρών και στοχευμένων δράσεων. Αναζητά την θέση της στην σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα και συνεχώς εξελίσσεται προσελκύοντας και συγκεντρώνοντας άτομα διαφόρων ειδικοτήτων.

Η Cultopia είναι μια πλατφόρμα για πολιτιστικά πρότζεκτ που σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει δράσεις ενσωμάτωσης του πολιτισμού και της τέχνης σε διαφορετικά κοινά και κοινότητες.

Σχεδιάζει και υλοποιεί πολιτιστικά πρότζεκτ – κουλτοπικά σενάρια, που βασίζονται στην ενεργό συμμετοχή – κυρίως των νέων- στα κοινά, στη βιώσιμη ανάπτυξη, στη μη- τυπική εκπαίδευση και στη συμμετοχικότητα στην τέχνη και προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες πολιτιστικής διαχείρισης σε πολιτιστικούς οργανισμούς και πρωτοβουλίες.

Μάθε περισσότερα εδώ.

01

Κάσση Καφέτση

Η Κάσση αντιλαμβάνεται την τέχνη ως ένα ισχυρό εργαλείο ατομικής και συλλογικής ανάπτυξης που οφείλει να είναι προσβάσιμο σε όλους. Με γνώμονα την πολιτιστική εκπαίδευση, ερευνά και προωθεί δράσεις ενσωμάτωσης της τέχνης σε κοινωνικές ομάδες με σκοπό τη δημιουργική έκφραση και τη διαμόρφωση συμμετοχικής κουλτούρας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην Αθήνα, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτιστική Διαχείριση από το πανεπιστήμιο Universidad Carlos III de Madrid στην Ισπανία. Στην Αθήνα έχει εργαστεί στο τμήμα Έρευνα Αγοράς στην εταιρεία AC Nielsen, ενώ στην Μαδρίτη εργαζόταν στο θέατρο Teatros de Canal, στην οργάνωση και διαχείριση του κέντρου χορού Centro Danza Canal και στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ Poetas. Έχει συνδιοργανώσει την εκδήλωση «Ακτιβισμός στην Ψηφιακή Εποχή» στο Campus της Google στην Μαδρίτη και το πρότζεκτ Re_puppet στο πολιτιστικό κέντρο της Ερφούρτης STZ am Herrenberg στη Γερμανία. Από το 2016 είναι υπότροφος του προγράμματος START-Create Cultural Change, και διαχειρίστρια του έργου Svoura Project. Από το 2017, συνιδρύει την πολιτιστική πλατφόρμα Cultopia με βάση την Αθήνα.
02

Ράνια Μαυρίκη

Η Ράνια εξερευνά πώς οι τέχνες εντάσσονται οργανικά στην καθημερινή ζωή αστικών και περιφερειακών κοινοτήτων, με στόχο την κοινωνική συνοχή και τη συλλογική ανάπτυξη. Έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτιστική Διαχείριση, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών και πιστοποιητικό παρακολούθησης του μεταπτυχιακού προγράμματος Master in International Management, από το Kedge Business School, στο Μπορντό της Γαλλίας. Στην Αθήνα, διαχειρίζεται και συντονίζει κοινωνικο-πολιτιστικά έργα σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Έχει ολοκληρώσει την πρακτική της άσκηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έχει συν-επιμεληθεί την έκθεση “Urban Details” και συντονίσει το κοινοτικό πρότζεκτ “Συν.δεσμοί”, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Νeon, έχει υποστηρίξει το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου και έχει συντονίσει το Svoura Project, ως υπότροφος του προγράμματος START-Cre­ate Cultural Change. Από το 2017, είναι συν-ιδρύτρια της πολιτιστικής πλατφόρμας Cultopía.

Η YouBeHero είναι μια μαγική εταιρεία φτιαγμένη από μαγικά πλάσματα που ανήκουν σε
ένα παράλληλο σύμπαν αλλά ζουν σε αυτό!
Σκοπός της είναι να δίνει σε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους μια επιλογή: να κάνουν τις ηλεκτρονικές τους αγορές με κοινωνικό αντίκτυπο.

Πως; Σε 3 απλά βήματα!

1. Μπες στο https://www.youbehero.com/και αφού δεις το υπερφανταστικό βιντεάκι που έχουν γυρίσει (μόνο με φίλους τους από την δική τους διάσταση)
2. Διάλεξε το Κύμα Project
3. Στήριξε μας με κάθε σου online αγορά χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

Μην αφήσεις ΚΑΜΙΑ δωρεά να πάει χαμένη! Η Δύναμη της αλλαγής ΕΙΝΑΙ στα χέρια σου!