Η ομάδα μας

01

Αγγελική Μητροπούλου
Founder / Project Manager

Με σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στην Ανώτατη Δραματική Σχολή «Εμπρός», η Αγγελική Μητροπούλου είναι ηθοποιός και πολιτιστική διαχειρίστρια. Έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός, χορεύτρια και δημιουργός σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων συμμετοχών σε διεθνή φεστιβάλ video-dance. Απασχολείται από το 2015 ως εισηγήτρια εργαστηρίων για μικτές ομάδες και είναι συνιδρύτρια της μικτής ομάδας χορού Έξις. Αποφασισμένη να προωθήσει την συμπερίληψη στις Τέχνες, ίδρυσε το Kyma Project, μια πλατφόρμα που δημιουργεί προσβάσιμες χορευτικές δραστηριότητες για περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες. Πιστεύει ακράδαντα στη δια βίου εκπαίδευση και αναζητά πάντα νέες ευκαιρίες μάθησης.
02

Χάρης Κατής
Assistant Project Manager / Composer

O Χάρης Κατής, γεννημένος στην Αθήνα, είναι μουσικός και συνθέτης με 12 χρόνια σπουδές κλασσικού πιάνου, μουσικής θεωρίας και σύνθεσης στο Δημοτικό Ωδείο της Λαμίας, 5 χρόνια σπουδές κλασσικής κιθάρας και 2 χρόνια φωνητική εκπαίδευση και τραγούδι στο ωδείο «Lab Music Education» στην Αθήνα. Το 2011, ίδρυσε την εναλλακτική ροκ μπάντα «Disconnected» η οποία μετρά πάνω από 150 εμφανίσεις και πολυάριθμες συνεργασίες με καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα τόσο ελληνικά όσο και διεθνή. Έχει συνθέσει αρκετά κομμάτια τα οποία περιλαμβάνονται στο single και στο EP της μπάντας ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική για βίντεο και παραστάσεις χορού και θεάτρου.
03

Δήμητρα Γιαννοπούλου
Assistant Project Manager

Η Δήμητρα Γιαννοπούλου, γεννημένη στην Αθήνα, είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, σπουδάζει κλασική κιθάρα στο ωδείο Athenaeum κι έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ, σεμινάρια αλλά και διαγωνισμούς στους οποίους έχει διακριθεί με επαίνους και βραβεία. Έχει ασχοληθεί εθελοντικά με την διεκπεραίωση προγραμμάτων και εκδηλώσεων, όπως το πρόγραμμα YES του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Up Festival της Αμοργού, το πρώτο Kyma Festival, ενώ έχει εργαστεί ως πολιτιστική διαχειρίστρια στο Impact Hub Athens, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης.