Η ομάδα μας

01

Αγγελική Μητροπούλου
Founder / Managing Director

Με σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στην Ανώτατη Δραματική Σχολή «Εμπρός», η Αγγελική Μητροπούλου είναι ηθοποιός και πολιτιστική διαχειρίστρια. Ιδρύτρια της πλατφόρμας συμπεριληπτικού χορού KYMA Project και συν-ιδρύτρια της ΑΜΚΕ Μοτίβο. Βραβευμένη με το Βραβείο Ανάπτυξης για εξαιρετικές κοινωνικές πρωτοβουλίες από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι. Λάτση, μέλος του δικτύου αποφοίτων το Ιδρύματος Robert Bosch και του Ashoka Changemakers. Αποφασισμένη να εξαπλώσει τις συμπεριληπτικές πρακτικές, συνηγορεί για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. Έμπειρη εισηγήτρια κίνησης και δημόσιου λόγου. Την συναρπάζουν οι νέες εμπειρίες και τα ταξίδια.
02

Χάρης Κατής
Assistant Project Manager / Composer

O Χάρης Κατής, γεννημένος στην Αθήνα, είναι μουσικός και συνθέτης με 12 χρόνια σπουδές κλασσικού πιάνου, μουσικής θεωρίας και σύνθεσης στο Δημοτικό Ωδείο της Λαμίας, 5 χρόνια σπουδές κλασσικής κιθάρας και 2 χρόνια φωνητική εκπαίδευση και τραγούδι στο ωδείο «Lab Music Education» στην Αθήνα. Το 2011, ίδρυσε την εναλλακτική ροκ μπάντα «Disconnected» η οποία μετρά πάνω από 150 εμφανίσεις και πολυάριθμες συνεργασίες με καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα τόσο ελληνικά όσο και διεθνή. Έχει συνθέσει αρκετά κομμάτια τα οποία περιλαμβάνονται στο single και στο EP της μπάντας ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική για βίντεο και παραστάσεις χορού και θεάτρου.
03

Δήμητρα Γιαννοπούλου
Assistant Project Manager

Η Δήμητρα Γιαννοπούλου, γεννημένη στην Αθήνα, είναι απόφοιτη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας του ωδείου Athenaeum, κι έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ, σεμινάρια αλλά και διαγωνισμούς στους οποίους έχει διακριθεί με επαίνους και βραβεία. Έχει ασχοληθεί εθελοντικά με την διεκπεραίωση προγραμμάτων και εκδηλώσεων, όπως το πρόγραμμα YES του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Up Festival της Αμοργού, το πρώτο Kyma Festival, ενώ έχει εργαστεί ως πολιτιστική διαχειρίστρια στο Impact Hub Athens, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης.
04

Παναγιώτης Στέφος
IT Consultant & Assistant Community Manager

Ο Παναγιώτης Στέφος, γεννημένος στη Λαμία, είναι τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών με 7 χρόνια εμπειρία στον κλάδο. Έχει αναλάβει ρόλους υποστήριξης εφαρμογών και τεχνικών υποδομών ενώ έχει 6 χρόνια πείρα στη διαχείριση δεδομένων κλινικών ερευνών. Παράλληλα έχει αναλάβει εθελοντικά την υποστήριξη της υποδομής ΙΤ του Kyma Project.